Animatie 3-12 juli

zaterdag 11 juli 2020

10:00 - 11:00

KnutselFestijn
Kidsclub
Heb jij ook zin in een lekker ijsje? Vandaag gaan we onze eigen ijsjes knutselen. Schrijf uw kind(eren) in voor de knutsel via www.deboshoek.nl/animatieprogramma. Wij houden ons aan de RIVM voorwaarden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het informatie bord bij de kidsclub.

13:00 - 15:00

Promotie Parade
Het animatieteam gaat een Promotie Parade houden! Wie weet kom je ze tegen en laten zij jou de leukste activiteiten voor aankomende week zien.

14:00 - 15:00

Ballonspelen
Sportveld
Met oneindig veel ballonnen kun je de meest knallende spelletjes doen. Heb je wel eens gehoord van ballontikkertje? Of ballonvoetbal? Of wat dacht je van een echte ballonestafette?

16:00 - 17:00

Outdoor: Quad rijden
Kidsclub
We gaan quad rijden! Hoe cool is dat?! We verzamelen om 15:30 bij de kidsclub en lopen er gezamenlijk heen. Vergeet niet om dichte schoenen aan te trekken. (Schrijf je in via www.deboshoek/animatieprogramma. Dit kan tot vrijdag 16:00 uur. Kosten zijn €15 per persoon. Neem dit contant mee)

18:00

De Parade
Keessie haltes
Wij komen jou speciaal ophalen in onze Keessie Mobiel om jou naar het SchaterTheater te brengen! Sta je al klaar bij de Keessie halte?

18:30 - 19:00

MiniDisco met het animatieteam
Schatertheater
Vandaag gaat het animatieteam dansen op de leukste liedjes! Kom gezellig mee dansen en laat jouw coolste dansmoves zien!

19:30 - 20:30

Vossen-en-Kippen-Spel
Kidsclub
Wie zijn er slimmer, sneller en sterker? De vossen of toch de kippen? Doe mee met dit gave bosspel en vecht en ren voor je leven!

20:30

PubQuiz
Western Plaza
Helaas gaat de pubquiz vanavond niet door.

21:00

Kampvuur
Kidsclub
Vanavond is het tijd voor een kampvuur met het animatieteam! Kom jij ook?

zondag 12 juli 2020

10:00 - 11:00

KnutselFestijn
Kidsclub
Kom ook een dromenvanger maken en droom vanavond lekker weg als je gaat slapen. Schrijf uw kind(eren) in voor de knutsel via www.deboshoek.nl/animatieprogramma. Wij houden ons aan de RIVM voorwaarden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het informatie bord bij de kidsclub.

13:30

Toeristen in Paniek!
Kidsclub
Er lopen allemaal verdwaalde toeristen in paniek rond! Ga op zoek naar deze toeristen en kom erachter uit welk land ze komen. We zijn voor deze activiteit op zoek naar vrijwilligers. Wij houden ons aan de RIVM voorwaarden. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het informatie bord bij de kidsclub.

18:00

De Parade
Keessie haltes
Wij komen jou speciaal ophalen in onze Keessie Mobiel om jou naar het SchaterTheater te brengen! Sta je al klaar bij de Keessie halte?

18:30 - 19:00

Willie leest voor
Schatertheater
Willie is dol op lezen! Ze leest iedere dag, en vanavond gaat ze speciaal voor alle kinderen een verhaal voorlezen. Kom jij ook?

19:30 - 20:30

Jagerbal
Pas op voor de jager, want die jaagt op alle konijnen! Ontwijk de bal en ren zo hard je kunt. Ben jij sneller en slimmer dan de jager, dan wordt winnen wel makkelijk. Maar wat gebeurt er als jij de jager bent...